ته چین؛

روش استریل کردن شیشه مربا و ترشی

کد خبر: ۸۵۶۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۷ 04 December 2018
تعداد بازدید : 17872
کد خبر: ۸۵۶۹۵۸
|
۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۷ 04 December 2018
|
60757 بازدید
بازدید 60757
نگهداری مربا، ترشی، خیارشور و امثال آن در شیشه به مدت طولانی مدت بدون استریل کردن آن‌ها میسر نیست. در غیر این صورت ممکن است که محتویات درون شیشه زود فاسد شده یا باعث ایجاد بیماری پس از خوردن محتویات آن شود. استریل کردن علاوه بر از بین بردن میکروب‌ها درون شیشه و در آن باعث ماندگاری بیشتر متحویات درون شیشه می‌‌شود. در این ویدیو طرز استریل کردن شیشه مربا را در خانه و بدون نیاز به امکانات خاصی فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟