ته چین؛

طرز تهیه استروگانف میگو سیاه شده

کد خبر: ۸۵۶۹۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰ 05 December 2018
تعداد بازدید : 314
کد خبر: ۸۵۶۹۹۰
|
۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰ 05 December 2018
|
6867 بازدید

مواد لازم:
چهارصد و پنجاه گرم میگو
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری ادویه کِیجن(نمک،پودر سیر،پاپریکا،فلفل سیاه و قرمز،آویشن...)
صد و هفتاد گرم پاستا فتوچینی
یک قاشق غذاخوری کره
سه پیمانه قارچ
یک قاشق غذاخوری موسیر
نصف پیمانه خامه ترش
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک پیمانه آب مرغ
دویست گرم فلفل قرمز پخته شده
یک قاشق غذاخوری کاپاریس
کمی نمک
کمی فلفل سیاه

بازدید 6867
استروگانف. معمولا اسم این غذا با پیشوند بیف یعنی گوشت گاو و استروگانف گوشت گاو شنیده می‌شود. استروگانف غذایی روسی است و معمولا با گوشت، نوعی پاستا و سس مخصوص که با خامه ترش درست می‌شود، سرو می‌شود. اما در این ویدیو دستور پخت استروگانفی متفاوت و خوش طعم با میگو آموزش داده شده است.
اشتراک گذاری