ته چین؛

آب نبات شکلات و تافی چگونه ساخته می شوند؟

کد خبر: ۸۵۷۳۹۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۴ 07 December 2018
تعداد بازدید : 1228
کد خبر: ۸۵۷۳۹۸
|
۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۴ 07 December 2018
|
5776 بازدید
بازدید 5776
از زمان باستان ایرانیان، یونانی‌ها و هندیان به این نتیجه رسیده بودند که شیره بعضی درختان و گیاهان مانند عسل شیرین است و با جوشاندن نیشکر می‌توانند شربتی شیرین فراهم کنند. با انقلاب صنعتی و تولیدات ماشینی، فرآورده‌های غذایی وارد عصر نوینی شدند و غذاها و تنقلات زیادی به بازار عرضه شدند و آب نبات و تنقلاتی که در قرون وسطی فقط برای اشراف تولید می‌شدند در دسترس عموم قرار گرفتند و در طعم‌ها و بافت‌های مختلفی عرضه شدند. باید در نظر داشت که تنقلات و شیرینی جات حاوی قند بسیار بالایی از حد استاندارد هستند و مصرف بی رویه آنها می‌تواند منجر به بیماری دیابت شود. در این ویدیو نحوه تولید صنعتی انواع آب نبات‌ها را به ظرافت هر چه تمام‌تر نشان داده می‌شوند.
اشتراک گذاری