کشف ۱۰۶ قلم عتیقه هزاره اول قبل از میلاد

کد خبر: ۸۵۸۳۸۵
|
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴ 08 December 2018
|
6940 بازدید

فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از کشف اشیای تاریخی هزاره اول قبل از میلاد و دستگیری فرد قاچاقچی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار امیر رحمت‌اللهی فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از کشف و ضبط 106 قلم عتیقه متعلق به هزاره اول قبل از میلاد خبر داد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: ماموران یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در پی دریافت گزارش مردمی، اشیای تاریخی متعلق به هزاره اول قبل از میلاد و سکه های دوران سلوکی و اشکانی را در شهرستان هرسین استان کرمانشاه کشف کردند.

وی با بیان اینکه اشیای کشف شده اقلام فرهنگی و تاریخی با ارزشی هستند، افزود: در بررسی‌های فنی توسط کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اصالت اشیاء مکشوفه تایید و قدمت آنها به دوران قبل از میلاد – سلوکی و اشکانی تخمین زده شد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: فرد قاچاقچی که قصد فروش اشیای تاریخی در شهرستان هرسین را داشت، دستگیر شد.

سردار رحمت اللهی با بیان اینکه اشیای کشف شده شامل مجسمه گیلگمش، ریتون سفالی، کاسه مفرغی و سکه است، گفت: شهروندان، پلیس را در حفظ اموال و اشیای فرهنگی وتاریخی که متعلق به همه ایرانیان و نسل های بعدی است یاری کنند و اخبار مربوط به میراث فرهنگی را به شماره تلفن ( 09662) که به صورت 24 ساعته فعال است، اطلاع رسانی کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟