ته چین؛

روش برشته و بو داده کردن شاه‌ بلوط در فر

کد خبر: ۸۵۸۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۴ 08 December 2018
تعداد بازدید : 10606
کد خبر: ۸۵۸۴۷۲
|
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۴ 08 December 2018
|
32672 بازدید
بازدید 32672
شاه بلوط هندی از دیگر درختان مرتفع پر خاصیت است که بلندی آن به 25 تا 30 متر می رسد و تقریبا می توان گفت مخصوص مناطق کوهستانی است ولی در ایران با روش های مخصوصی کاشته و پرورش داده می شود . م سرشار از منیزیم و یک میوه ایده‌آل برای ورزشکاران است، میزان کلسترول خون را پایین می آورد. شاه بلوط مواد مغذی و خواص میوه شاه بلوط وسیله مناسبی برای مقابله با بیماری هایی مانند بیماری های قلبی عروقی و برخی از سرطان ها محسوب می‌شوند. در این ویدیو طرز برشته و بو داده کردن شاه بلوط خام را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری