ته چین؛

تکنیک برش و تکه‌تکه کردن بوقلمون

کد خبر: ۸۵۸۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳ 10 December 2018
تعداد بازدید : 9933
کد خبر: ۸۵۸۵۶۴
|
۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳ 10 December 2018
|
32721 بازدید
بازدید 32721
بوقلمون گوشتی بسیار لذیذ و در عین حال مقوی دارد و خوردن آن همیشه توسط پزشکان توصیه می‌شود. چربی گوشت بوقلمون در برابر گوشت قرمز یک سوم است اما می‌توان گفت که در خواصی برابر با گوشت قرمز دارد. بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد، آرامش ایجاد می‌کند، از سرطان جلوگیری می‏کند و سیستم ایمنی را نیز تقویت می‌کند. با این وجود طرز بریدن و تکه تکه کردن بوقلمون کمی مشکل است و ممکن است همه افراد قادر نباشند تا بدون هدر رفت مقدار زیادی گوشت، آن‌ها را تکه‌ تکه کنند. در این ویدیو طرز بریدن و تکه تکه کردن بوقلمون را به آسان‌ترین و مطمئن‌ترین شکل ممکن خواهید آموخت.
اشتراک گذاری