مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
دو قاشق چایخوری زیره سبز
سه عدد پیازچه
دو عدد موز
نصف قاشق چایخوری گشنیز
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
نصف یک لیمو شیرازی
یک مشت پر از گشنیز
«کاری / Curry» یک واژه مادر برای اشاره به شماری از خوراک هاست که منشأ آنها در آشپزی شبه قاره هند است. ویژگی مشترک میان این غذاها استفاده از ترکیبی پیچیده از ادویه جات، ترشی جات و گیاهان است که معمولاً مخلوطی از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است. استفاده از این اصطلاح بهطور کلی محدود به غذاهایی است که در یک سس آماده میشوند.کاری که در ایالات جنوبی هند طبخ میشود است گاه با برگی از درخت کاری ادویه دار میشود.کاری موز غذایی به شدت سالم و مقوی و در عین حال فوقالعاده خوش طعم و لذیذ است. در این ویدیو دستور پخت این غذا را فرا خواهید گرفت.