ته‌چین؛

طرز تهیه اسپاگتی مرغ

کد خبر: ۸۵۸۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۳ 09 December 2018
تعداد بازدید : 1902
کد خبر: ۸۵۸۸۰۹
|
۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۳ 09 December 2018
|
7134 بازدید
بازدید 7134
اسپاگتی نوعی پاستای رشته ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می‌شود که غالباً از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه می شود. اسپاگتی غالبا با گوشت چرخ کرده یا سویا درست می‌شود اما در این ویدیو دستور پخت اسپاگتی‌ جدید با طعمی خاص با گوشت مرغ را فراخواهید گرفت. مواد لازم : یک مرغ کامل بزرگ (بین 2 تا 2.2کیلوگرم) یک سس ماریانا یا سس اسپاگتی خانگی (تقریبا 3 پیمانه) شش پیمانه آب دو فیله ماهی آنچووی دو قاشق چای‌خوری نمک تکه‌های فلفل چیلی 115 گرم اسپاگتی برای هر نفر یک چهارم پیمانه ریحان نازک خرد شده یک قاشق غذاخوری کره سرد نصف پیمانه پنیر پارمزان یا رگاینو یا پکورینو
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط