ته‌چین؛

دستور پخت برگر بوقلمون

کد خبر: ۸۵۹۱۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۰ 11 December 2018
تعداد بازدید : 874
کد خبر: ۸۵۹۱۰۶
|
۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۰ 11 December 2018
|
6021 بازدید

مواد لازم :
1.360 کیلوگرم گوشت بوقلمون چرخ‌کرده
یک چهارم پیمانه آرد سوخاری
یک چهارم پیمانه پیاز ریز خرد شده
یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
یک حبه سیر
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
دو عدد سفیده تخم مرغ

بازدید 6021
بوقلمون گوشتی بسیار لذیذ و در عین حال مقوی دارد و خوردن آن همیشه توسط پزشکان توصیه می‌شود. چربی گوشت بوقلمون در برابر گوشت قرمز یک سوم است. بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می ‏‏دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می‏ کند، از سرطان جلوگیری می‏ کند و سیستم ایمنی را نیز تقویت می کند. برگرها غذا محبوب بسیاری از افراد است اما ممکن است نتوانند این غذا لذیذ را به دلیل نگرانی از مضرات گوشت قرمز و سلامت خود به آن اندازه که می‌خواهند، برگر بخورند. با همه مطالبی که درباره خواص بوقلمون گفته شد، می‌شود نتیجه گرفت که بهترین و لذیذترین جایگزین برای برگرها معمولی با گوشت قرمز برگرهای بوقلمون هستند. در این ویدیو دستور پخت این برگرهای لذیذ را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟