مواد لازم:
2 کیلوگرم ران گوسفند
50 میلی لیتر روغن زیتون
برگ های رزماری
پوست لیمو
3 حبه سیر
نمک
فلفل
50 گرم عسل
50 گرم شکر قهوهای نرم
یک کیلوگرم سیب زمینی کوچک
یک بسته کره
ران بره شکراندود شده با عسل در واقع غذایی است که از بریان کردن گوشت بره از قبل در مواد خوابانده و طعمدار شده در فر و سپس با ریختن سس عسل و سویا بر روی آن در کنار سیب زمینیهای کوچک پخته شده سرو میشود. گلیز کردن یا شکراندود کردن در غذاها و دسرهای مختلفی انجام میشود. این لایه شکری بر روی گوشت بعد از حرارت دیدن وارد لایه های گوشت شده و آن را شیرین میکند.این غذا میتواند برای سرو شدن در مهمانیهای شام یا تعطیلات خاص، گزینهای مناسب باشد.