ته‌چین؛

ران بره شکر اندود شده با عسل

کد خبر: ۸۵۹۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 13 December 2018
تعداد بازدید : 672
کد خبر: ۸۵۹۶۸۵
|
۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 13 December 2018
|
6001 بازدید

مواد لازم:
2 کیلوگرم ران گوسفند
50 میلی لیتر روغن زیتون
برگ های رزماری
پوست لیمو
3 حبه سیر
نمک
فلفل
50 گرم عسل
50 گرم شکر قهوه‌ای نرم
یک کیلوگرم سیب زمینی کوچک
یک بسته کره

 

بازدید 6001
ران بره شکراندود شده با عسل در واقع غذایی است که از بریان کردن گوشت بره از قبل در مواد خوابانده و طعم‌دار شده در فر و سپس با ریختن سس عسل و سویا بر روی آن در کنار سیب زمینی‌های کوچک پخته شده سرو می‌شود. گلیز کردن یا شکراندود کردن در غذاها و دسرهای مختلفی انجام می‌شود. این لایه شکری بر روی گوشت بعد از حرارت دیدن وارد لایه های گوشت شده و آن را شیرین می‌کند.این غذا می‌تواند برای سرو شدن در مهمانی‌های شام یا تعطیلات‌ خاص، گزینه‌ای مناسب باشد.
اشتراک گذاری