فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته‌چین؛

ران بره شکر اندود شده با عسل

کد خبر: ۸۵۹۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 13 December 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 677
کد خبر: ۸۵۹۶۸۵
|
۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 13 December 2018
|
6181 بازدید

مواد لازم:
2 کیلوگرم ران گوسفند
50 میلی لیتر روغن زیتون
برگ های رزماری
پوست لیمو
3 حبه سیر
نمک
فلفل
50 گرم عسل
50 گرم شکر قهوه‌ای نرم
یک کیلوگرم سیب زمینی کوچک
یک بسته کره

 

بازدید 6181

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ران بره شکراندود شده با عسل در واقع غذایی است که از بریان کردن گوشت بره از قبل در مواد خوابانده و طعم‌دار شده در فر و سپس با ریختن سس عسل و سویا بر روی آن در کنار سیب زمینی‌های کوچک پخته شده سرو می‌شود. گلیز کردن یا شکراندود کردن در غذاها و دسرهای مختلفی انجام می‌شود. این لایه شکری بر روی گوشت بعد از حرارت دیدن وارد لایه های گوشت شده و آن را شیرین می‌کند.این غذا می‌تواند برای سرو شدن در مهمانی‌های شام یا تعطیلات‌ خاص، گزینه‌ای مناسب باشد.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟