ته‌چین؛

معرفی انواع استیک و دستور پخت آن

کد خبر: ۸۵۹۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 13 December 2018
تعداد بازدید : 5885
کد خبر: ۸۵۹۷۲۲
|
۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 13 December 2018
|
18530 بازدید

مواد لازم:
تکه گوشت مناسب برای استیک (به دلخواه شما)
نمک
روغن
وسایل لازم:
دماسنج آشپزخانه
ماهی‌تابه چدنی
فِر

بازدید 18530
تکه‌ گوشت‌های فراوانی برای درست کردن استیک وجود دارد که طبیعتا قیمت‌های متفاوتی نیز دارند. علی‌رغم این تصور که با گوشتی ارزان قیمت نمی‌توان استیک خوبی پخت و این امر تنها با تکه‌ها گران قیمت گوشت امکان‌پذیر است، چیزی که تفاوت را بین استیکی لذیذ و استیکی بی‌کیفیت به وجود می‌آورد نحوه پخت و استفاده از گوشت است. در این ویدیو دستور پخت بهترین استیک‌ها با گوشت‌های ارزان و گران آموزش داده شده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟