ته چین؛

روش پوست کندن و رگ گیری میگو

کد خبر: ۸۶۱۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 18 December 2018
تعداد بازدید : 20547
کد خبر: ۸۶۱۳۶۸
|
۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 18 December 2018
|
45641 بازدید
|
۱
بازدید 45641
۱
میگو یکی از سالم‌ترین غذاهای دریایی است و سرشار از خواص مختلف است و برای فشار خون، آلزایمر، کم‌خونی و موارد بسیار دیگری نیز فواید زیادی دارد. قیمت میگو پوست‌گیری و رگ گیری شده در مقابل میگو با پوست و رگ با همان وزن، معمولا بیشتر و گران‌تر است. درحالی که کندن پوست و رگ گرفتن آن یکی از آسان‌ترین کارهاست. در این ویدیو طرز پوست کندن و رگ گیری میگو را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
امیر محمد مهدی غیاصی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
چقدر دنگ و فنگ داره پوسته جدا بشه بعد رگ گیری کنیم و بعد بشوریم و تازه اول کار شروع می شه مخلفات و بعمل آوردن و سرخ کردن ی ماه رمضان وقت می خواد