رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حاشیه نشست با مدیران استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت:از اول دیماه با برندهای پوشاک قاچاق در ۱۰۰ نقطه شناسایی شده تهران، برخورد میکنیم.
به گزارش فارس، علی مؤیدی خرمآبادی در حاشیه نشست مدیران کل استانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تهران در جمع خبرنگاران گفت: از روز شنبه یکم دیماه طبق قرار قبلی و اعلام شده با برندهای محرز قاچاق در پوشاک برخورد میشود و در تهران ۱۰۰ نقطه مهم عرضه پوشاک قاچاق شناسایی شده که با همکاری دستگاههای مربوطه تابلوهای این مراکز را پایین میکشیم.
وی افزود: برای ایجاد بازار عرضه پوشاک ایرانی لازم است با محلهای عرضه محرز قاچاق پوشاک برخورد شود و با جدیت برخورد میکنیم.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد: اگر واردات پوشاک به صورت رسمی و با پرداخت حقوق دولتی و به صورت نمایندگی رسمی برندها باشد، مشکلی ندارد، اما عمده برندهای خارجی به صورت قاچاق در پاساژها و مراکز عرضه به ویژه در تهران عرضه میشود که باید این مراکز جمعآوری شود و اگر تاکنون برخورد نشده، از مردم عذرخواهی میکنم.
مؤیدی با بیان اینکه حمایت از کالای داخلی و با کیفیت، اولویت ستاد مبارزه با قاچاق کالا است، گفت: برندهای غیرمجاز پوشاک خارجی که به صورت مافیایی ارز کشور را خارج میکنند و کالای بنجل قاچاقی را وارد و در مغازههای شیک به مردم عرضه میکنند، از اول دیماه به صورت جدی با آنها برخورد شده و تابلوهای آنها جمعآوری میشود.
وی با بیان اینکه برخورد با قاچاق پوشاک از شهریور ۹۵ باید شدت میگرفت، گفت: در سال ۹۶ هم باید برندهای قاچاق جمع میشدند، اما برخورد لازم انجام نشده و این بار از اول دیماه ۹۷ به شدت با مراکز عرضه پوشاک برند قاچاق خارجی برخورد صورت میگیرد.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از کارهای این ستاد را برخورد با برندهای قاچاق در سطح عرضه در جامعه دانست و گفت: این برخورد جزو مطالبات مردم و بازاریان و فعالان صنف پوشاک ایرانی است که طی فرایندی این برنامه تهیه شده و قبلاً اطلاعرسانی و هشدارهای لازم به فعالان عرضه برند محرز قاچاق داده شده است و در این زمینه کمیتهای شکل گرفته و از دیماه ۹۷ با هماهنگی دستگاههای مربوطه برخورد شدید با برندهای غیرمجاز پوشاک در کشور برخورد میشود.
به گفته فارس، طبق آمارهات مصرف سالانه پوشاک در کشور ۸ میلیارد دلار برآورد می شود که ارزش پوشاک تولید داخلی و واردات رسمی به ۵.۶ میلیارد دلار برآورد شده و بقیه ۲.۴ میلیارد دلار به عنوان قاچاق برآورد میشود. برخورد با قاچاق پوشاک خارجی در کشور، باعث ایجاد امید در کارگران کارگاههای تولید پوشاک و کارخانههای نساجی و ایجاد اشتغال در این صنعت میشود.