ته چین؛

تکنیک استفاده هاون و دسته هاون و کاربردهای آن

کد خبر: ۸۶۲۶۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۵ 23 December 2018
تعداد بازدید : 2468
کد خبر: ۸۶۲۶۸۸
|
۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۵ 23 December 2018
|
14049 بازدید
بازدید 14049
دسته هاون و هاون یکی از مهم‌ترین ابزارهای آشپزخانه هستند چون به غذاها و مواد شما طعم زیادی می‌دهند. این‌ ابزار قدیمی‌ترین ابزار آشپزخانه درجهان هستند. بسیاری از غلات و ادویه‌ها با استفاده از این وسیله درست می‌‎شدند. کارهای بسیار زیادی را می‌توانید با آن‌ها انجام دهید اما یک چیز قطعی است و آن هم این که اگر کسی طرز واقعی کار با آن‌ها را بداند نه این که فقط مواد را بدون فکر تند بکوبد و بداند که در چه جاهایی و برای درست کردن چه چیزهایی کاربرد دارد، طعم غذاهایش به شدت افزایش می‌یابد. در این ویدیو طرز استفاده و کاربردهای دسته هاون و هاون را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری