مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه کباب تابه‌ای استرالیایی
تعداد بازدید : 4844
کد خبر:۸۶۲۹۷۲
کد خبر:۸۶۲۹۷۲
17824 بازدید
ته چین؛

تکنیک برش و تکه‌تکه کردن مرغ و بوقلمون بریان

معمولا در مهمانی‌ها یا مناسبت‌های خاص وقتی که نوبت به تکه تکه کردن و بریدن مرغ یا بوقلمون بریان می‌شود، همه از این کار شانه خالی می‌کنند و تمایلی به انجام آن ندارند. دلیل آن هم چیزی نیست جز بلد نبودن و نداستن روش صحیح این کار. در این ویدیو طرز بریدن و تکه تکه کردن مرغ یا بوقلمون بریان را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟