ته چین؛

طرز تهیه گرانولا با بیسکویت اوریو

کد خبر: ۸۶۳۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵ 26 December 2018
تعداد بازدید : 265
کد خبر: ۸۶۳۳۴۵
|
۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵ 26 December 2018
|
4265 بازدید

مواد لازم:
دو سوم پیمانه کره بادام زمینی
یک پیمانه برنجک
یک پیمانه جو دو سر
یک پیمانه بیسکوییت اوریو خرد شده
نصف پیمانه مغز بادام
دو قاشق غذاخوری کشمش
نصف پیمانه عسل

بازدید 4265
گرانولا یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوست‌کنده، مغز دانه‌ها، عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر قهوه‌ای است. در این ویدیو طرز تهیه گرانولایی متفاوت و بدون نیاز به پخت که حاوی بیسکوییت‌ها و کاکائوی «اُریو/oreo »هست را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟