مواد لازم:
یک پیمانه جوی پرک
یک پیمانه خامه غلیظ
یک قاشق چایخوری پوست لیمو
دو قاشق چایخوری آب لیمو
یک عدد تخممرغ بزرگ
یک قاشق چایخوری عسل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
یک چهارم پیمانه آرد پرورده (آرد همراه با بکینگ پودر و نمک آسیاب شده)
یک چهارم پیمانه کره آب شده
کیک جوی دو سر اسکاتلندی بهترین خوراکی برای کسانی است که پنکیک یا بلغور جو دو سر را با هم میخواهند. این کیک تقریبا ترکیبی از پنکیک و بلغور جو دو سر هستند و طعم بینظیری دارند. این کیکها همانگونه که از اسمشان پیداست اسکاتلندی هستند. البته این طرز تهیه با بقیه دستورهای متداول برای این کیک کمی متفاوت است به این دلیل که آرد کمتری دارد و ساختار و بافت درونی آن بسیار نرم تر نسبت به باقی طرز تهیه کیکهای جو دو سر است.