ته چین؛

طرز تهیه کیک جوی دو سر اسکاتلندی

کد خبر: ۸۶۳۶۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲ 27 December 2018
تعداد بازدید : 813
کد خبر: ۸۶۳۶۱۹
|
۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲ 27 December 2018
|
9989 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه جوی پرک
یک پیمانه خامه غلیظ
یک قاشق چای‌خوری پوست لیمو
دو قاشق چای‌خوری آب لیمو
یک عدد تخم‌مرغ بزرگ
یک قاشق چای‌خوری عسل
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم قاشق چای‌خوری جوش شیرین
یک چهارم پیمانه آرد پرورده (آرد همراه با بکینگ پودر و نمک آسیاب شده)
یک چهارم پیمانه کره آب شده

 

بازدید 9989
کیک جوی دو سر اسکاتلندی بهترین خوراکی برای کسانی است که پنکیک یا بلغور جو دو سر را با هم می‌خواهند. این کیک‌ تقریبا ترکیبی از پنکیک و بلغور جو دو سر هستند و طعم بی‌نظیری دارند. این کیک‌ها همان‌گونه که از اسمشان پیداست اسکاتلندی هستند. البته این طرز تهیه با بقیه دستورهای متداول برای این کیک کمی متفاوت است به این دلیل که آرد کمتری دارد و ساختار و بافت درونی آن بسیار نرم تر نسبت به باقی طرز تهیه کیک‌های جو دو سر است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟