ته چین؛

طرز تهیه بیسکاتی ساده

کد خبر: ۸۶۳۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳ 27 December 2018
تعداد بازدید : 2486
کد خبر: ۸۶۳۶۳۴
|
۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳ 27 December 2018
|
10371 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه روغن گیاهی
یک پیمانه شکر
سه و یک چهارم پیمانه آرد
سه عدد تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری انیس(بادیان رومی) یا وانیل

 

بازدید 10371
بیسکاتی نوعی بیسکوییت ایتالیایی معروف است که مهد آن شهر پراتو ایتالیاست. این بیسکوییت خوش‌طعم دوبار پخته می‌شود و به همین دلیل نیز تردی دلنشینی دارد. همین تردی باعث می‌شود تا برای فرو بردن در سس‌ها یا نوشیدنی‌ها ایده آل باشد. طرز تهیه این بیسکوییت را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟