ته چین؛

طرز تهیه مرغ شویو

کد خبر: ۸۶۴۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱ 30 December 2018
تعداد بازدید : 1141
کد خبر: ۸۶۴۶۱۲
|
۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱ 30 December 2018
|
6268 بازدید

مواد لازم:
چهار حبه سیر
یک عدد پیاز
یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل
یک پیمانه سس سویا
یک پیمانه شکر قهوه‌ای
یک پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری مرزنگوش خشک شده
یک قاشق چای‌خوری تکه‌ها فلفل قرمز خرد شده
یک قاشق چای‌خوری فلفل کاین
یک قاشق چای‌خوری پاپریکا
دو کیلو و دویست و شصت گرم ران مرغ بدون پوست
کمی روغن

بازدید 6268
مرغ شویو نوعی غذای محبوب در هاوایی است. این غذا معمولا با برنج سرو می‌شود. کلمه شویو در ژاپنی به معنا سس سویا است. مرغ در این دستور غذا در مواد طعم‌دار کننده‌ای خوابانده و طعم‌دار شده و سپس کباب می‌شود. دستور پخت این غذا را در این ویدیو خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟