ته چین؛

طرز تهیه سوسیس دریایی

کد خبر: ۸۶۵۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱ 03 January 2019
تعداد بازدید : 996
کد خبر: ۸۶۵۶۶۷
|
۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱ 03 January 2019
|
4266 بازدید
بازدید 4266
وقتی صحبت از سوسیس‌ها می‌شود، بین همه آن‌ها، سوسیس دریایی از همه انواع دیگر محبوبیت کمتری دارد. اما این دلیل بر طعم بد یا کیفیت بد این سوسیس‌ها نیست. در واقع بر خلاف انواع دیگر سوسیس که با گوشت باقی حیوانات در خشکی تهیه می‌شوند و در تهیه آن‌ها با استفاده از قسمت‌های غیر قابل استفاده گوشت حیوان نیز می‌توان سوسیس خوبی درست کرد، اما برای تهیه سوسیس دریایی خوب باید از ماهی¬ها یا خوراک¬های دریایی با کیفیت و مناسبی استفاده کرد. در این ویدیو طرز تهیه سوسیس دریایی با استفاده از میگو، ماهی سالمون و ماهی حلوا به همراه طرز تهیه سس کره‌ای ساده برای سرو آن به تصویر کشیده شده است. مواد لازم: 226 گرم ماهی حلوا 113 گرم ماهی سالمون 113 گرم میگو رگ گیری شده دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری 4 عدد سفیده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ کامل دو قاشق چای¬خوری نمک بدون یک فلفل کاین به میزان لازم و دلخواه 2 قاشق غذاخوری موسیر 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای سس: 2 قاشق غذاخوری آب آب یک عدد لیمو 2 قاشق غذاخوری کره سرد 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده نمک به میزان لازم
اشتراک گذاری