معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فردوسی گفت: شاید سیستم آموزش عالی ما با تدوین آموزشهایی مدون چندان خروجی در خوری تحویل جامعه نداده باشد، اما تفاوت دانشگاههای ایران با سایر دانشگاهها در تربیت دانشجویان به صورت چندبعدی است. در هر دانشگاه در صورت تمایل دانشجویان، بسترهایی برای پرورش سایر ابعاد غیرعلمی وجود دارد.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا طاهری در اختتامیه "هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی" بیان کرد: حوزه دانشگاه که تمرکز جامعه بر روی آن قرار دارد، نیازمند توجه بیشتر جهت رشد و بالندگی آن است. شاید اگر به دنبال رشد اجتماعی هستیم، بهترین بستر برای تحقق این امر دانشگاه باشد. نگاه جامعه ما به دانشگاه در حقیقت یک نگاه دقیق و ظریف است و انتظار دارند که خروجی دانشگاه افرادی متعهد، مجرب و چندبعدی باشد.
وی ادامه داد: نشریات دانشجویی میتواند فرصت بسیار مهمی برای نهادینهسازی فرهنگ نقد و گفتوگو در جامعه باشد.
طاهری تصریح کرد: نشریات دانشجویی بخش مهمی از مباحث فرهنگی و اجتماعی محسوب میشود و خوشبختانه در چند سال اخیر حائز افتخارات بسیاری شده و میتواند در امر اجتماعی شدن دانشجویان بسیار موثر واقع شود.
وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی در حقیقت میتوانند بستری برای افزایش دانش عمومی دانشجویان باشند.
طاهری اظهار کرد: اینکه فضای مجازی گوی سبقت را از تمام رسانهها ربوده بسیار مسئله مهم و قابل پردازشی است. بایستی برای بازگشت رسانهها به جایگاه پیشین برنامهریزی کرد. به نظر من نشریات میتوانند هر دو نقش فرصت و تهدید را اجرا کنند و این مسئله مربوط به نحوه عملکرد ماست.