مواد لازم:
1.2 یا 1.3 کیلوگرم فیله گاوی
نمک دریایی به میزان لازم
چند شاخه رزماری
کمی فلفل
حدود دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
حدود دو قاشق غذاخوری کره
دو حبه سیر
یک عدد پیاز قرمز خرد شده
ششصد گرم قارچ
100 گرم جگر مرغ
حدود ده قطره یا 1/5 قاشق چایخوری سس ووسترشر
روغن ترافل(روغن قارچ دنبلان) به اندازه در شیشه آن
یک مشت آرد سوخاری
یک عدد خمیر هزارلا
یک عدد تخم مرغ همزده
کمی سبزیجات
گریوی (عصاره گوشت)
پاته نوعی غذاست که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و غیره در داخل خمیر هزارلا و پخت آن در داخل فر درست میشود. هم به طور گرم و هم سرد سرو میشود. پاته بخصوص اشاره به پای دارد که در درون آن گوشت قرار دارد. در داخل قالب انواع خمیر مانند خمیر هزارلا پهن شده و مواد غذایی در درون آن فشرده شده و پخت میشود. بیف ولینگتون یک نوع پاته است که از گوشت گاوی به همراه قارچ و جگر که در خمیر هزارلا پیچیده میشوند تشکیل میشود. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.