ته‌چین؛

آزمایش نرم کردن استیک

کد خبر: ۸۶۷۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷ 09 January 2019
تعداد بازدید : 4392
کد خبر: ۸۶۷۴۷۵
|
۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷ 09 January 2019
|
11496 بازدید
بازدید 11496
در این ویدیو و در آزمایشی بسیار جالب و هیجان برانگیز، نرم کردن گوشت استیک با مواد مختلف آزمایش می‌شود. چهار تکه گوشت استیک، استیک معمولی بدون نرم کردن، استیک نرم شده با نمک، استیک نرم شده با آناناس و استیک نرم شده با دستگاه جاکارد که وسیله‌ای برای نرم کردن گوشت استیک است پخته می‌شوند تا نرم‌ترین استیک مشخص شود. نتیجه این آزمایش جالب را می‌توانید در این ویدیو مشاهده نمایید و دریابید که بهترین راه برای نرم کردن استیک کدام روش است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟