مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری میسو سفید
دو قاشق غذاخوزی عسل
یک چهارم پیمانه سرکه برنج
دو قاشق چایخوری سس تند
یک قاشق غذاخوری نمک بدون ید
تکههای لیمو و کمی فلفل قرمز برای تزئین
میسو یا خمیر سویا یک نوع ماده غذایی است که از خمیر کردن غلات به دست میآید. در ژاپن یکی از مواد طعمدهنده اصلی غذا به شمار میرود.
میسو و عسل در کنار چند ماده غذایی ساده دیگر، مرینیت بینظیری را به وجود میآورند. در این ویدیو دستور پخت مرغ یا جوجه کبابی فوقالعادهای با این مرینیت را خواهید آموخت.