مواد لازم:
دو عدد زرده تخممرغ محلی
یک قاشق پُر چایخوری سس خردل دیژون (یا هر نوع خردل دیگری)
500 میلیلیتر روغن
1 تا 2 قاشق غذاخوری سرکه
نصف لیمو
نمک دریایی
سس مایونز نوعی سس است که از تخم مرغ، روغن زیتون، سرکه و خردل درست میشود و به طور سرد مورد استفاده قرار میگیرد. تولد واقعی این سس به سال ۱۹۱۰ باز میگردد، که نینا هلمن، یک آلمانی مهاجر در نیویورک، سسی را به منظور فروش بیشتر ساندویچهای مغازه همسرش تهیه کرد. او از این سس را به جای کره در ساندویچهایش استفاده میکرد. این سس طعم بی نظیری به سالادها و غذاها میدهد. گاها بعضیها نگران امتحان درست کردن این سس در خانه هستند اما با تماشا این ویدیو به راحتی خواهید توانست بدون هیچ مشکلی سس مایونز خانگی بینظیری را خلق کنید.