ته چین؛

روش نگهداری و پخت با ماهی‌تابه‌های چدنی

کد خبر: ۸۶۹۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹ 14 January 2019
تعداد بازدید : 2761
کد خبر: ۸۶۹۳۴۴
|
۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹ 14 January 2019
|
9028 بازدید
بازدید 9028
بسیاری از مردم در خرید و استفاده از تابه‌های چدنی تردید و دودلی دارند و نگران نحوه نگهداری و پخت با آن‌ها هستند. شاید به این خاطر که زیاد شنیده می‌شود که این تابه‌ها، زحمت زیادی دارند و پخت با آن‌ها سخت است. اما حقیقت امر چیز دیگری است. در واقع با رعایت کردن چند اصل و قانون ساده در نگهداری و استفاده از این تابه‌ها، می‌توان یک عمر با آن‌ها کار کرد. تابه‌های چدنی بر خلاف باقی وسایل آشپزخانه عمر زیادی دارند و با عمر کردن و گذر زمان بهتر نیز می‌شوند. این تابه‌ها برای برشته کردن عالی هستند زیرا رسانای فوق‌العاده گرما و حرارت هستند. طرز نگهداری و پخت با ماهی‌تابه‌های چدنی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری