مواد لازم:
دو پیمانه آرد
یک قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
یک قاشق چایخوری شکر
آب گرم (نصف پیمانه)
کمی نمک (سه چهارم قاشق چایخوری)
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نان کوهستانی لبنانی شبیه نان لواش است. این نان صاف و پهن است و ضخامت بسیار نازکی دارد. به دلیل ضخامت بسیار نازک نیز مدت پخت آن بسیار کوتاه است. در لبنان خمیر این نان روی بالشتهای گرد کشیده و نازک شده و با همان بالشت به درون تنور زده میشود(درست مانند نانواییهای لواش سنتی در ایران). این نان بسیار خوشمزه است و به راحتی نیز در خانه قابل پخت است. طرز تهیه این نان خوشمزه را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.