تُرونه یک نوع شیرینی مغزدار ایتالیایی است که معمولا با شکر، عسل، سفیده تخممرغ و مغز بادام و پسته درست میشود. این شیرینی یکی از دسرهای مرسوم کریسمس در ایتالیا و اسپانیاست. قدمت ترونه به قرنها قبل باز میگردد و یکی از قدیمیترین شیرینیهای ایتالیایی است. ترونه شباهت بسیار زیادی با گز ایرانی دارد. چه از نظر ساختار و شکل و ظاهر، چه از نظر مواد به کار رفته و چه از نظر طعم. البته تفاوتی نیز بین آنها وجود دارد. در این ویدیو طرز تهیه این شیرینی مغزدار لذیذ ایتالیایی را خواهید آموخت.
مواد لازم:
3 پیمانه مغزبادام پوست کنده بوداده برشته شده
1 پیمانه پسته بو داده و برشته شده
400 گرم عسل
250 گرم شکر
دو عدد سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده
¼ قاشق چای¬خوری وانیل
کمی نمک
دو تکه کاغذ برنج(ویفر)