ته چین؛

طرز تهیه کباب بره (سوولاکی)

کد خبر: ۸۷۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴ 21 January 2019
تعداد بازدید : 1850
کد خبر: ۸۷۱۴۳۸
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴ 21 January 2019
|
8350 بازدید

مواد لازم:
برای مرینیت گوشت:
یک کیلو گوشت کمر بره
یک قاشق چایخوری زیره سبز
مقداری پونه کوهی(مرزنگوش)
آب نصف یک لیمو
برای تهیه سس آیولی:
یک حبه سیر
یک زرده تخم مرغ
یک قاشق چایخوری سس خردل دیژون
یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
برای سرو:
مقداری پیاز خرد شده و چند شاخه جعفری پاک شده
مقداری سیب زمینی

 

بازدید 8350
سوولاکی نوعی کباب فوری یونانی است که با گوشتهای تکه‌ایی و سبزیجات به وسیله سیخ و بر روی منقل درست میشود. این کباب با نان پیتا و مخلفات، انواع سس، سیبزمینی سرخ‌کرده و چاشنی‌های دیگر سرو میشود. این غذا معمولاً در یونان و قبرس و دیگر کشورها برای جهانگردان تهیه میشود. برای تهیه این کباب از گوشت مرغ، گوشت شمشیر ماهی، گاو، و گوسفند استفاده میکنند. سوولاکی در یونانی به معنای سیخ کوچک است. در این ویدیو دستور پخت این غذا لذیذ به همرا سس آیولی مدیترانه‌ای را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری