ته چین؛

طرز تهیه کباب بره (سوولاکی)

کد خبر: ۸۷۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴ 21 January 2019
تعداد بازدید : 1851
کد خبر: ۸۷۱۴۳۸
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴ 21 January 2019
|
8398 بازدید

مواد لازم:
برای مرینیت گوشت:
یک کیلو گوشت کمر بره
یک قاشق چایخوری زیره سبز
مقداری پونه کوهی(مرزنگوش)
آب نصف یک لیمو
برای تهیه سس آیولی:
یک حبه سیر
یک زرده تخم مرغ
یک قاشق چایخوری سس خردل دیژون
یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
برای سرو:
مقداری پیاز خرد شده و چند شاخه جعفری پاک شده
مقداری سیب زمینی

 

بازدید 8398
سوولاکی نوعی کباب فوری یونانی است که با گوشتهای تکه‌ایی و سبزیجات به وسیله سیخ و بر روی منقل درست میشود. این کباب با نان پیتا و مخلفات، انواع سس، سیبزمینی سرخ‌کرده و چاشنی‌های دیگر سرو میشود. این غذا معمولاً در یونان و قبرس و دیگر کشورها برای جهانگردان تهیه میشود. برای تهیه این کباب از گوشت مرغ، گوشت شمشیر ماهی، گاو، و گوسفند استفاده میکنند. سوولاکی در یونانی به معنای سیخ کوچک است. در این ویدیو دستور پخت این غذا لذیذ به همرا سس آیولی مدیترانه‌ای را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟