در دستور پخت بسیاری از کیکها و شیرینیها نیاز به شکلات آب شده است اما آب کردن شکلات کار سادهای نیست و قلقهای خاص خودش را دارد که در صورت عدم آگاهی از آنها شکلات سفت ، بهم چسبیده و خشک میشود و قابلیت استفاده در کیکها، بیسکوییتها یا شیرینیهای ما را نخواهد داشت. در این ویدیو روش ذوب کردن شکلات را یاد خواهید گرفت تا بتوانید شکلات آب شدهای روان و نرم و براق داشته باشید. در ضمن روشی نیز برای درست کردن شکلاتهایی که به هنگام آب شدن سفت یا گرفته شدهاند نیز آموزش داده میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.