ته چین؛

طرز تهیه تورتیلا صبحانه

کد خبر: ۸۷۲۴۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۴ 26 January 2019
تعداد بازدید : 172
کد خبر: ۸۷۲۴۶۱
|
۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۴ 26 January 2019
|
3168 بازدید

مواد لازم:
1عدد گوجه
کمی نمک
کمی فلفل
چند شاخه برگ‌ گشنیز
1 عدد لیمو شیرازی
2 عدد فلفل تند
2 عدد آووکادو
آب 1 عدد لیمو شیرازی
نان تورتیلا گندم
10 عدد پیازچه اضافه می‌کنیم
یک قاشق غذاخوری به همراه چند تکه کوچک پُر پنیر منچگو
شش تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری روغن
یک تکه کوچک کره

بازدید 3168
تورتیلا صبحانه، غذایی برای صبحانه است که بسیار در آمریکا جنوبی و مخصوصا مکزیک متداول و رایج است و خواستگاه آن نیز کشور مکزیک است. این غذا بسیار سریع پخته می‌شود، بسیار لذیذ است . می‌تواند صبحانه، نیم چاشت یا ناهار خارق‌العاده‌ای باشد. در این غذا از تخم‌مرغ‌ها عالی تکه‌های کوچک پنیر مَنچِگو تورتیلا نرم، آووکادو، لیمو شیرازی، گشنیز، سس فلفل تند و غیره استفاده می‌شوند. همه این‌ها نوید یک چیز را می‌دهند، خلق غذایی شاهکار و بسیار زیبا و رنگارنگ. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری