مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
چهار حبه سیر کامل
چهار غلاف هل سبز
دو تکه شاخه 3.80 سانتیمتری دارچین
یک عدد پیاز
یک و یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل خمیر و له شده
یک و یک چهارم قاشق چایخوری سیر خمیر و له شده
نصف قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل کاین
نصف پیمانه گوجه
نصف پیمانه آب
یک پیمانه شیر نارگیل
چهارصد و پنجاه گرم میگو ببری پوست کنده و رگ گیری شده
یک چهارم قاشق چایخوری دانهها هل
سه حبه کامل
سه تکه چوب دارچین 2.5 سانتیمتری
یک قاشق چایخوری روغن حیوانی
خورش کاری یا کاری یک واژه مادر برای اشاره به شماری از خوراک هاست که منشأ آنها در آشپزی شبه قاره هند است. ویژگی مشترک میان این غذاها استفاده از ترکیبی پیچیده از ادویه جات، ترشی جات و گیاهان است که معمولاً مخلوطی از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است. استفاده . در این ویدیو دستور پخت کاری میگو مالای که یکی از خوشمزهترین و لذیذترین کاری هاست را فراخواهید گرفت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.