ته چین؛

طرز تهیه پای بلوبری و زنجبیل

کد خبر: ۸۷۵۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴ 03 February 2019
تعداد بازدید : 284
کد خبر: ۸۷۵۱۴۶
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴ 03 February 2019
|
3183 بازدید

مواد لازم:
برای پوسته‌ها:
دو و یک چهارم پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شکر
یک پیمانه و دو قاشق غذاخوری کره سرد
برای محتویات دیگر:
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا نصف قاشق چای‌خوری زنجیل آسیاب شده
یک بند انگشت یا کمی نمک
یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری پوست لیمو شیرازی
یک چهارم پیمانه آب لیمو شیرازی
یک و یک چهارم پیمانه شکر
شش پیمانه بلوبری
یک عدد تخم‌ مرغ بزرگ
دو قاشق غذاخوری شکر دانه درشت برای تزئین پوسته رویه کیک

بازدید 3183
پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پای دو پوسته، مواد را درون خمیر قرار داده و خمیر را می‌پیچند. یعنی مواد غذایی به طور کامل در پوسته‌ای از شیرینی محصور می‌شود. ترکیب پای با تقریبا با هر میوه‌ای بی‌نظیر است اما ترکیب آن با بلوبری و زنجبیل، پای‌ بسیار خوش طعم و آبدار با رنگی فوق‌العاده را رقم می‌زند. در این ویدیو طرز تهیه این پای دو پوسته بلوبری و زنجبیل را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری