ته چین؛

روش دودی کردن ماهی و میگو در سطل

کد خبر: ۸۷۵۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 04 February 2019
تعداد بازدید : 3989
کد خبر: ۸۷۵۴۴۴
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 04 February 2019
|
13017 بازدید

مواد لازم:
تعدادی میگو
تعدادی ماهی قزل آلا
تعدادی سیخ‌ چوبی
برای سالاد:
یک عدد پیاز
دو قاشق غذاخوری سس ترب کوهی
دو قاشق غذاخوری ماست
آب یک عدد لیمو
نمک و فلفل به میزان لازم
یک مشت آب‌تره
یک مشت شاهی
کمی روغن زیتون

بازدید 13017
دودی کردن یا دوددهی روند طعم دادن، پخت‌وپز، یا نگهداری مواد غذایی با روش قرار دادن آن در برابر دود حاصل از سوزاندن یا مواد سوختنی، بیشتر چوب است. گوشت و ماهی رایج‌ترین غذاهای دودی هستند. در اروپا، برای دود دادن، چوب درخت و درختچه توسکا چوب سنتی بوده، اما بلوط و راش هم در حال حاضر استفاده می‌شود. در آمریکای شمالی، درخت گردوی آمریکایی، کهور، بلوط، گردو پی‌کان، توسکا، افرا و درختان میوه جنگلی، مانند سیب، گیلاس و آلو، معمولاً برای دود دهی استفاده می‌شوند. دودی کردن روش هوشمندانه‌ای برای پخت غذا به ویژه ماهی و گوشت است زیرا بدین شکل آن‌ها بدون سوختن، در مایعات موجود در خودشان پخته می‌شوند و بسیار آب‌دار و لذیذ می‌شوند و طعم واقعی آن‌ها بیشتر نمایان می‌شود. این کار بسیار ساده نیز می‌باشد. تنها چیزی که به آن نیاز دارید یک سطل است. در این ویدیو طرز دودی کردن ماهی‌ها را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری