مواد لازم برای استیک:
یک تکه گوشت راسته
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
برای بشقاب آرایی:
پوره فلفل زرد و سس خردل:
4 تا 5 عدد فلفل دلمه زرد
یک حبه سیر
دو قاشق غذاخوری سس خردل دیژون
نمک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
پوره فلفل دلمه قرمز و ماهی آنچووی:
4 تا 5 عدد فلفل دلمه قرمز
یک عدد قوطی کنسرو ماهی آنچووی (5 فیله)
پوره فلفل دلمه سبز با جعفری و کاپاریس:
4 تا 5 عدد فلفل دلمه سبز
3 قاشق غذاخوری کاپاریس
دو دسته جعفری
پودر ریحان:
سیصد میلیلیتر روغن زیتون خیلی سرد
دو دسته ریحان
مالتودکسترین(افزودنی غذایی)
چیمیچوری:
یک عدد فلفل زرد، قرمز و سبز
یک قاشق سیر
یک عدد لیمو
یک بند انگشت نمک
روغن زیتون و فلفل سیاه به میزان لازم
سه عدد کروسچی (فلفل خشک شده زیر آفتاب)