مواد لازم:
4 بادمجان متوسط
1 عدد پیاز
1 قاشق چایخوری نمک و بیشتر برای طعم¬دهی
4 حبه سیر
1 قاشق چایخوری زیره سبز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری دارچین
4/1 قاشق چایخوری فلفل کاین
نصف قاشق چایخوری رزماری
4/1 پیمانه جعفری
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
450 گرم گوشت چرخ کرده بره
یک و نصف پیمانه فلفل خرد شده شیرین یا تند
450 گرم پنیر رنده شده پکورینو یا پنیر مورد علاقه¬تان
1 پیمانه آب مرغ
بادمجان شکم پر یا کارنیارک یک غذای ترکی است که بی شباهت به دلمه نیست. بسیاری از مواد لازم این غذا شبیه دلمه است. کارنیاک بادمجان پختهای است که شکم آن شکافته و باز شده و سپس توسط مواد مخلوط پر میشود. این مواد چیزی نیستند جز گوشت بره چرخ کرده با مقدار زیادی ادویهجات مختلف و فلفل و رب و سیر که طعمی فوقالعاده به گوشت میدهند. طعم لذیذ بادمجان از یک طرف و طعم زیبای مواد پر کننده آن از طرف دیگر غذایی جادویی و بسیار لذیذ را به وجود میآورند. دستور پخت این غذای فوقالعاده را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.