مواد لازم:
1 و 4/3 پیمانه آرد چند منظوره
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
نصف پیمانه کره نرم شده
یک پیمانه شکر سفید
یک قاشق چایخوری وانیل
5 عدد تخم مرغ
برای 3 شیر:
300 میلیلیتر شیر عسلی
300 میلیلیتر شیر تغلیظ شده
یک پیمانه مخلوط نصف شیر نصف خامه
برای روی کیک:
445 گرم خامه زده
4/1 پیمانه شکر
کیک ترز لچز که به معنی کیک سه شیر است، یک نوع کیک اسفنجی بسیار سبک است که در مخلوطی از سه نوع شیر(شیر عسلی،تغلیظ شده و مخلوط نصف شیر نصف خامه یا شیر کامل) غرق میشود و سپس با لایههای خامه پوشانده میشود. از اولین کشوری که این کیک برای اولین بار در آن درست و رایج شد اطلاع دقیقی نیست اما امروزه این کیک در مرکز و جنوب قاره آمریکا و بعضی بخشهای اروپا بسیار محبوب است. طرز تهیه این کیک را در این ویدیو فرا میگیرید.