ته چین؛

دستور پخت کیک ترز لچز

کد خبر: ۸۷۶۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ 07 February 2019
تعداد بازدید : 1591
کد خبر: ۸۷۶۱۳۸
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ 07 February 2019
|
10386 بازدید

مواد لازم:
1 و 4/3 پیمانه آرد چند منظوره
1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
1 قاشق چای‌خوری نمک
نصف پیمانه کره نرم شده
یک پیمانه شکر سفید
یک قاشق چای‌خوری وانیل
5 عدد تخم مرغ
برای 3 شیر:
300 میلی‌لیتر شیر عسلی
300 میلی‌لیتر شیر تغلیظ شده
یک پیمانه مخلوط نصف شیر نصف خامه
برای روی کیک:
445 گرم خامه زده
4/1 پیمانه شکر

بازدید 10386
کیک ترز لچز که به معنی کیک سه شیر است، یک نوع کیک اسفنجی بسیار سبک است که در مخلوطی از سه نوع شیر(شیر عسلی،تغلیظ شده و مخلوط نصف شیر نصف خامه یا شیر کامل) غرق می‌شود و سپس با لایه‌های خامه پوشانده می‌شود. از اولین کشوری که این کیک برای اولین بار در آن درست و رایج شد اطلاع دقیقی نیست اما امروزه این کیک در مرکز و جنوب قاره آمریکا و بعضی بخش‌‌های اروپا بسیار محبوب است. طرز تهیه این کیک را در این ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟