ته چین؛

روش صحیح صاف کردن کره

کد خبر: ۸۷۷۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸ 12 February 2019
تعداد بازدید : 3908
کد خبر: ۸۷۷۷۶۳
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸ 12 February 2019
|
12790 بازدید
بازدید 12790
غذاها با کمی کره خوش طعم‌تر هستند. اما مطمئنا همه این را تجربه کرده‌اند که وقتی چیزی را با کره تفت داده یا می‌پزند، در حرارت زیاد کره در نهایت می‌سوزد و طعمی سوخته و تلخ به غذا می‌دهد دلیل این اتفاق این است که شیر موجود در کره در دمایی پایین در حدود 121 درجه سانتی‌گراد می‌سوزد اما راهی وجود دارد برای آشپزی و پخت با کره بدون گرفتن آن طعم سوختگی و رفتن به دما بالاتر به هنگام پخت و آن صاف کردن کره یعنی جدا کردن شیر از کره است. در این ویدیو نحوه انجام این کار را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری