ته چین؛

ترفند پخت تخم‌مرغ آب پز بدون پوسته به بهترین شکل

کد خبر: ۸۷۷۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲ 13 February 2019
تعداد بازدید : 6162
کد خبر: ۸۷۷۷۸۸
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲ 13 February 2019
|
13238 بازدید
بازدید 13238
آب‌پز کردن تخم‌مرغ بدون پوسته یکی از روش‌های پخت تخم‌مرغ است که در ایران زیاد انجام نمی‌شود و شاید عجیب به نظر آید. اما به کمک این روش تخم‌مرغ‌هایی بسیار نرم آبدار و لذیذ بدست خواهید آورد که شما را شگفت زده خواهد کرد. اگرچه پخت تخم‌مرغ بدین شکل کار چندان آسانی نیست و در صورت نابلدی ممکن است نتیجه کار زشت و دور از انتظار شود اما با دانستن ترفند این روش پخت، می‌توانید تخم‌مرغ‌هایی فوق العاده درست کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟