ته چین؛

طرز تهیه ژل مایع و روان چغندر

کد خبر: ۸۷۸۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱ 16 February 2019
تعداد بازدید : 615
کد خبر: ۸۷۸۰۴۵
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱ 16 February 2019
|
6317 بازدید

مواد لازم:
پانزده عدد چغندر
پنج گرم نمک
پنج گرم ژلان گام کم آسيل
پنج دهم گرم صمغ زانتان
صد گرم سرکه بالزامیک

بازدید 6317
چغندر خواص بسیاری دارد. خوردن چغندر، روان‌کننده معده، اشتهاآور و آرام بخش است و معده را نیز تقویت می‌کند. در این ویدیو طرز تهیه ژله مایع و روان چغندر را فرا خواهید گرفت. به دلیل مایع بودن این ژله می‌توانید استفاده‌ها گوناگونی از آن ببرید من جمله در تزئین غذاها، کیک‌ها و غیره.
اشتراک گذاری