ته چین؛

روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن

کد خبر: ۸۷۸۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۹ 16 February 2019
تعداد بازدید : 90
کد خبر: ۸۷۸۰۶۵
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۹ 16 February 2019
|
2735 بازدید
بازدید 2735
کیسه‌پزی روشی در پخت‌ و پز است که طی آن مواد غذایی را درون پلاستیک‌هایی که فاقد هوا هستند و داخل ظرف آب قرار می‌دهند تا برای ۷۲ ساعت و در دمای پایین بپزد. هدف از استفاده از این روش این است که همه‌جای خوراک به طور یک‌دست پخته شود و تفاوتی در میزان پخته شدن میان بیرون و درون گوشت و دیگر خوراک‌ها به‌ جا نماند. خوراک حاصله از این روش، بسیار ترد خواهد شد و آبدار بودن و مزه‌دار بودن خود را حفظ می‌کند. در این ویدیو طرز کیسه پز کردن غذا در سردکن(یخدان) را یاد خواهید گرفت.
اشتراک گذاری