ماجرای توزیع گوشت دولتی بین رستوران‌ها

کد خبر: ۸۷۸۵۲۹
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱ 15 February 2019
|
6428 بازدید
|
۴

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران از مشکلات توزیع گوشت گرم و واردات آن به کشور و تخلف شرکت‌های لبنی در بحث گران‌فروشی سخن گفت.

به گزارش «تابناک»، محمدعلی اسفنانی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران در گفت‌وگو با فارس، درخصوص پرونده های تشکیل شده درخصوص توزیع گوشت گرم گفت: در بحث احتکار و گران‌فروشی گوشت پرونده‌هایی هم تشکیل شده و چندین مورد کشفیاتی در بحث گوشت منجمد و همینطور گوشت گرم گوسفندی داشتیم.

وی افزود: این گوشت‌ها باید به دست مصرف کننده می‌رسید و توزیع می‌شد اما متأسفانه در سایر مکان‌ها مثل رستوران‌ها و ... که اجازه استفاده به این سبک را نداشتند توزیع شده و گشت‌های ما رسیدگی و پرونده آنها را به شعب ارجاع داده و حکم قطعی برای آنها صادر شده است.

پیش از این مسئولان دادستانی تهران و همچنین پلیس تهران بزرگ از کشف محموله های گوشت منجمد و گرم به میزان 7 هزار کیلوگرم و 4500 کیلوگرم در نقاط مختلف شهر تهران خبر داده بودند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران همچنین درباره اقدامات انجام گرفته سازمان تعزیرات حکومتی در بحث تخلف شرکت‌های لبنی بیان کرد: در چندین مورد تخلف شرکت‌های تولیدکننده مواد لبنی بحث گرانفروشی بیشتر مطرح بود، پرونده‌هایی تشکیل شد که برخی به حکم و به قطعیت رسیده و در حال اجرا است و برخی هم شعب بدوی رأی صادر کرده و شعب تجدیدنظر در حال انجام تحقیقات لازم هستند تا حکم قطعی صادر شود.

این در حالی است سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری ۲۸ آبان سال جاری خود گفته بود از مجموع ٣٠ فقره پرونده تخلف شرکت های لبنیاتی در سراسر کشور، حکم ١۵پرونده صادر شده است و ٩ شرکت لبنیات ١٧۵ میلیارد تومان جریمه نقدی شدند؛ همچنین حکم برائت برای سه شرکت صادر شده است و ١٢ پرونده دیگر نیز در جریان رسیدگی است.

سخنگوی تعزیرات در آن جلسه درباره جزئیات احکام صادر شده برای شرکت های لبنیاتی گفته بود یک شرکت لبنی معروف که مجموع تخلفات گرانفروشی آنها در پنج پرونده تجمیع شده، ۸۴۰ میلیارد ریال در حق صندوق دولت محکوم شده است و شرکت لبنیات دیگری به پرداخت ۱۰ میلیارد ریال جریمه در حق دولت محکوم شد.

به گفته وی همچنین یک شرکت لبنیات در دو پرونده به پرداخت ۵۶ میلیارد ریال و شرکت لبنی دیگری به پرداخت ۳۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده است.

رایگانی بیان داشت: در مورد لبنیات شاهد تکرار تخلف در واحد‌های تولیدی هستیم زیرا جریمه ها بازدارندگی لازم را ندارد و در شرایطی که شیر را ۴۵ روزه از دامدار خرید می کنند اما مافیایی که وجود دارد شیر را از دامدار به روز می خرند و اقدام به تبدیل آن به شیرخشک و قاچاق می کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۶
این آشغال گوشت ها به هر حال در خانه قابل خوردن نیست. حالا لابد رستوران ها بلد هستند چطور این آشغال ها را به خورد ملت بدهند. چون خودتان می دانستید آشغال گوشت است مخصوصا به رستوران ها داده اید....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۶
عجیب نیست که گوشتها سر از رستورانها در آورده
توی موارد دیگه هم به راحتی کالا و اطلاعات بدون نظارت زیر میزی رد میشه
وقتی میری شرکت ثبت می کنی یه دفعه میبینی بعضی شرکتهای تبلیغاتی با ذکر مشخصات کامل باهات تماس می گیرند و دقیقا میدونن چیکار می کنی یعنی بلافاصله بعد از ثبت شرکت
وقتی میری توی سایت تدارکات الکترونیکی ثبت نام می کنی بلافاصله شماره های عجیب غریب میان سر وقتت
خلاصه مشخصاتت رو توی هر فرمی که پر می کنی سر از دیتابیس تبلیغات چی ها در میاره
حقیقت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۶
دولت جریمه خور چرا جریمه ها رو به صورت یارانه بین مردم توزیع نمیکنه که جبران خرید گران لبنیات شود ......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۶
چطوره رستوران ها فقط سبزیجات بفروشند مثل اشکنه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟