ته چین؛

طرز تهیه سیب‌زمینی‌ پف دار

کد خبر: ۸۷۸۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۴ 17 February 2019
تعداد بازدید : 7260
کد خبر: ۸۷۸۷۹۶
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۴ 17 February 2019
|
18942 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه پوره سیب زمینی پخته
نمک و فلفل کاین به میزان لازم
اندکی جوز هندی
یک چهارم پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری کره
یک چهارم پیمانه آرد
کمی نمک
یک تخم مرغ بزرگ

بازدید 18942
سیب‌زمینی‌ پف‌دار یا پام دوفین، غذایی فرانسوی است. این غذا از ترکیب پوره سیب‌زمینی مخلوط با خمیر مخصوص و سپس سرخ شدن در روغن زیاد درست می‌شود. این غذا معمولا به عنوان یک غذای جانبی، یا دورچین در کنار غذاهایی مانند استیک سرو می‌شوند اما آن‌ها بسیار پرکاربرد هستند و قابلیت استفاده‌ها گوناگونی دارند. می‌توانید از آن‌ها به عنوان سیب‌زمینی صبحانه، پیش غذا و غیره استفاده کنید. درضمن در این ویدیو به جای سرخ کردن آن‌ها در مقدار زیادی روغن که بسیار نیز چرب است، این سیب‌زمینی‌ها به زیبایی در فر پخته می‌شوند بدون روغن. دستور پخت این غذای عالی را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟