ته چین؛

چهار نکته مهم برای گریل کردن

کد خبر: ۸۷۹۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ 18 February 2019
تعداد بازدید : 2425
کد خبر: ۸۷۹۰۹۸
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ 18 February 2019
|
8714 بازدید
بازدید 8714
گریل کردن یکی از روش‌ها پخت غذاهاست که در داخل خانه و روی تابه گریل یا در بیرون از خانه و روی باربکیو قابل انجام است. غذاهای گریل شده تردی ، پختگی و طعم خاصی دارند. گاهی بعضی اشتباهات باعث می‌شوند که نتیجه پخت غذا از طریق گریل کردن خوب از آب درنیاید. اما با دانستن این چهار نکته که در این ویدیو مشاهده خواهید کرد، همیشه و هربار می‌توانید غذاها را به بهترین شکل ممکن و بدون هیچ مشکلی گریل کنید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟