مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل

ته چین؛

طرز تهیه پوره کرفس کوهی یکدست و خامه‌ای

کد خبر: ۸۷۹۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۴ 18 February 2019
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 662
کد خبر: ۸۷۹۱۱۰
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۴ 18 February 2019
|
9231 بازدید

مواد لازم:
نیم کیلو کرفس کوهی
صد و نود و پنج گرم خامه غلیظ
چهل گرم کره بدون نمک
پانزده گرم آب لیمو
پانزده گرم نمک

 

بازدید 9231

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

کرفس کوهی یا کرفس بیابانی نوعی کرفس با ریشه‌ای شلغم مانند است. این گیاه به خاطر ریشه و ساقه خوراکی آن کشت می‌شود. برخلاف ظاهر کرفس کوهی، این گیاه خویشاوندی نزدیکی به شلغم ندارد. کرفس کوهی مانند سبزیجات ریشه‌ای است، با این تفاوت که دارای یک هیپوکوتیل پیازی و تعداد زیادی ریشه کوچک متصل به آن است. طرز تهیه پوره کرفس کوهی بسیار مفید و مغذی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟