ته چین؛

سه نوع مختلف میسو و روش استفاده از آن‌ها

کد خبر: ۸۷۹۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۲ 20 February 2019
تعداد بازدید : 1603
کد خبر: ۸۷۹۴۷۳
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۲ 20 February 2019
|
10649 بازدید
بازدید 10649
میسو یا خمیر سویا یک نوع ماده غذایی است که از تخمیر غلات به دست می‌آید. در ژاپن یکی از مواد طعم‌دهنده اصلی غذا به شمار می‌رود و در سراسر جهان به عنوان مزه ژاپنی شناخته شده‌است. امروزه با وجود مواد غذایی غنی‌ که همراه با غذای اصلی صرف می‌شوند، میسو به عنوان یک چاشنی غذایی به شمار می‌آید اما در گذشته و در سنت غذایی ژاپن میسو منبع اصلی پروتئین بوده‌است. مواد تشکیل دهنده آن سویا، نمک و یک مخمر بدست‌آمده از برنج، گندم یا لوبیا هستند. در این ویدیو با سه نوع مختلف میسو آشنا شده و طرز استفاده از آن‌ها را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری