ته چین؛

طرز تهیه لواشک پرورده

کد خبر: ۸۸۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۷ 24 February 2019
تعداد بازدید : 14822
کد خبر: ۸۸۰۵۵۶
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۷ 24 February 2019
|
33419 بازدید
|
۱
بازدید 33419
۱
یکی از خوراکی‌های خوشمزه که در برخی مناطق عرضه می‌شود، لواشک پرورده است ما چگونه باید لواشک را به این شکل درآورد؟ جواد جوادی آشپز حرفه‌ای تکنیک تهیه لواشک پرورده را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
عالی من که خیلی لواشک دوست دارم